Marsmelody

Werkwijze

Met MARSMELODY laat u een onuitwisbare indruk achter bij alle aanwezigen tijdens de uitvaart.
Een persoonlijke aanpak.

In de dagen voor de uitvaart kom ik vrijblijvend bij u thuis om uw wensen voor de muziek te bespreken. Ik heb altijd mijn gitaar en notitieboek bij me, doe evt. suggesties uit mijn uitgebreide repertoire en speel die voor. Kiest u voor een lied dat buiten het repertoire ligt, dan zoek ik het met liefde voor u uit en maak het mij eigen. Samen kijken we hoe de muziekstukken in het programma van de uitvaart passen. Ik breng de uitvaartverzorger op de hoogte van wat we hebben afgesproken. In overleg met haar/hem kunt u aangeven mij wel of niet in te zetten bij de uitvaart.

Op de dag van de uitvaart sta ik klaar als u aankomt inclusief evt. geluidsversterking. Ik houd gedurende de plechtigheid contact met u en de uitvaartverzorger. De gehele uitvaart blijf ik beschikbaar en vertrek in overleg met u.

Na de uitvaart kunt u mij inzetten bij de asverstrooiing of herdenking met familie en vrienden. Ook kunt u de muziekstukken door mij gespeeld op cd bestellen.

Tenslotte: Het betreft uw uitvaart en al uw wensen zijn belangrijk. Bespreek ze en u zult ervaren dat er echt veel meer mogelijk is dan u misschien denkt!

Wilt u contact met Marsmelody?
Mail of bel tel. 06-52171070.

(c) 2012 - 2024 Marsmelody | Kvk Hilversum 33305852 | BTW-id NL001905225B29 | Algemene voorwaarden op aanvraag.