Marsmelody

Muziek, kwestie van smaak

Marsmelody over muziek.

Claudia de Breij, Marco Borsato en Danny Vera staan hoog in de top 50 van uitvaartmuziek.

Er is prachtige muziek die niet bekend is bij het grote publiek en heel goed past bij een persoonlijk afscheid of herdenkingsceremonie. Mooie muziekstukken met een kop en een staart, teksten die raken en mooie melodielijnen. Denk bijv. aan “ Zelfs nu je zwijgt” van Veldhuis en Kemper, of “You’ve got a Friend” van James Taylor. Liedjes die in alle eenvoud gezongen en begeleid op gitaar staan als een huis. Minder voor de hand liggend is “My Way” van Frank Sinatra. 

Wanneer een lied met veel gevoel wordt uitgevoerd door een vertolker die zijn vak verstaat, dan draagt zo’n lied, welk lied dan ook, bij aan een nieuwe ervaring, hier en nu, troostend en verbindend, onlosmakelijke verbonden met het afscheid van uw dierbare. 

Of wat denkt u van een lied op basis van een gedicht of persoonlijk verhaal door u geschreven? Marsmelody schrijft er de muziek voor en voert het uit tijdens het afscheid.

Heeft u suggesties nodig? Bij de kennismaking breng ik altijd mijn gitaar mee. In het vrijblijvende gesprek kan ik suggesties doen en als er een lied is waar ik sterk aan moet denken, stel ik voor het voor u te spelen. Van binnenkomst met rustige gitaarmuziek, tot rustige live muziek tijdens het napraten, Marsmelody staat tot uw beschikking. 

Wilt u contact met Marsmelody?
Mail of bel tel. 06-52171070.

(c) 2012 - 2024 Marsmelody | Kvk Hilversum 33305852 | BTW-id NL001905225B29 | Algemene voorwaarden op aanvraag.